Victorinox knives

We need to go 130 years back, where the first steps was taken towards a succesfull knive history, Victorinox. Ever since, the company have had a focus on tradition, quality and innovation

Sort after:

Victorinox Knife

€ 16.50 Incl VAT

Victorinox Knife, no. 67433 black

€ 3.50 Incl VAT

Victorinox Tableknife, Dess. 51333

€ 5.13 Incl VAT

Victorinox Fork

€ 7.63 Incl VAT

Steakknife Victorinox

€ 5.75 Incl VAT

Victornox

I 1884 åbnede Karl Elsner sin knivsmedie i Ibach-Schwyz i en tid, hvor Schweiz stadig var én af de fattigste lande i Europa. Karl Elsner arbejdede hårdt for at bekæmpe både fattigdom og arbejdsløshed i Schwyz området, ved at tilbyde jobs og standse strømmen af udvandring.

Syv år senere, i 1891, leverede han de første soldaterknive til den Schweiziske hær. Han udviklede senere den ikoniske kniv - Swiss Army Knife - hvilket blev grundstenene for en virksomhed i vækst i verdensklasse.

I dag er Victorinox en global virksomhed med fem produktsegmenter, schweiziske hærknive, husholdnings- og professionelle knive, ure, rejseudstyr, og parfumer.

Den schweiziske hærkniv er fortsat kerneproduktet, og har en banebrydende rolle i udviklingen af alle produktsegmenter.

Kvalitet - aldrig kompromitteret!

Victorinox garanterer, at dets produkter opylder de højeste standarder på alle områder, og kvalitet er aldrig kompomitteret uanset produktionssted. De fleste produkter er produceret i øvrigt produceret i Schweiz.

Victorinox garanterer, at dets produkter opfylder de højeste standarder på alle områder, og kvaliteten er aldrig kompromitteret, uanset produktionssted. De fleste Victorinox-produkter - de,, og - fremstilles i Schweiz.

Af ekspertbistand produceres varer i udlandet, hvor der er adgang til de tekniske, personale og materielle ressourcer, der er nødvendige for effektiv fremstilling. For at sikre, at disse produkter også opfylder de højeste standarder, vælges partnere nøje, og de høje kvalitetsstandarder håndhæves hårdt.

Det er dette niveau af kvalitet, der har gjort det muligt for Victorinox at blive førende i Schweiz og resten af verden.