Flydedragter og redningsveste

Du har her mulighed for at finde dig en godkendt flydedragt eller redningsvest, som både kan anvendes af erhvervs- og fritidsfiskere.

Flydedragter er primært fremstillet til brug på fiskefartøjer og andre lignende steder, hvor der er en forhøjet risiko for at falde i vandet. Dragterne er fremstillet til at beskytte kroppen mod ”kuldechok” og drukning i de tilfælde, hvor man falder over bord.

Flydedragtergterne, som du finder her, giver fuld bevægelsesfrihed således, den med lethed også kan anvendes under arbejde. Disse dragter har unikke egenskaber og kan holde personen varm og tør i flere timer.

Her har vi også samlet et udvalg af redningsveste og svømmeveste, som fås i både almindelige og selvoppustelige udgaver. Alle veste er fremstillet, så også de yder fuld bevægelsesfrihed, når du både arbejder eller blot nyder en sejltur i fjorden.

Alle redningsvestene er af lette og slidstærke materialer, og alle udstyret med lys og fløjte. Vestene fås både til børn og voksende og i flere forskellige størrelse og farver alt efter ønske og benyttelses område.

Sort after:

Life jackets

EUR 33.13 Incl VAT

Buoyancy aid

EUR 45.38 Incl VAT

Inflatable life jacket, Min. 40 kg

EUR 117.25 Incl VAT

Life jacket PV9320

EUR 253.13 Incl VAT

Inflatable life jacket, Min. 40 kg

EUR 16.63 Incl VAT

Co2 patron 33gr. (Model nutaamut)

EUR 16.63 Incl VAT

Immersion suit, Solas approved, red/black

EUR 183.88 Incl VAT

Flydedragt Deluxe str. L Sort/lime

EUR 327.88 Incl VAT

Floating suit

EUR 599.38 Incl VAT

Viking Rescuesuit D.5002

EUR 599.38 Incl VAT